Browserversie van deze email


De impact van organisaties verhogen
door de inzet van technologie


Nieuws - Juni 2018

Focus
In elke nieuwsbrief zetten we een product uit onze catalogus in de kijker, deze keer Docusign.

Documenten snel en makkelijk digitaal (laten) ondertekenen
De elektronische handtekening is wettelijk aanvaard in ons land en biedt talrijke voordelen, zoals tijdsbesparing, milieuvriendelijkheid, veiligheid en traceerbaarheid.

DocuSign is een kant-en-klare oplossing die kan worden geïntegreerd met de vaak gebruikte softwarepakketten en -diensten, waaronder Microsoft OneDrive en Office 365, Google Drive, Box en meer.  Net zoals je elk type document kunt afdrukken om het te ondertekenen, kun je DocuSign gebruiken om alle types documenten op te laden, te ondertekenen, op te slaan en te verzenden: .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, .txt, ..., en dit vanop een PC, tablet of smartphone.
Voordeel voor jouw organisatie?
Als je organisatie hiervoor in aanmerking komt kan ze via SOCIALware een donatie krijgen van maximaal 5 permanente licenties DocuSign Standard Edition of een voucher kopen om op maximaal 5 jaarabonnementen DocuSign Business Pro Edition een korting van +/- 75% te genieten.

>> DocuSign in de catalogus

Fundraising
AirBnB gasten inspireren en fondsen werven: het kan!
Naast het vinden van accommodatie is het nu mogelijk voor Airbnb gasten om zich in te schrijven voor betaalde activiteiten, "experiences" genoemd, in de stad of het land waar ze op bezoek zijn: buurtverkenning, wandelexcursies, achter de schermen rondleidingen, kunstworkshops, zeillessen, kooklessen en andere educatieve of leuke activiteiten.

Wanneer deze activiteiten door Airbnb als "Social Impact" worden aangemerkt, kan dit een nieuwe manier zijn om bezoekers van je stad te sensibiliseren voor de missie van je organisatie en ook fondsen te werven.
Dit vinden we toch voldoende de moeite om het voor de vakantieperiode nog even onder de aandacht te brengen.

Airbnb rekent voor het opzetten van Social Impact Experiences geen registratiekosten aan voor verenigingen die gevalideerd zijn door SOCIALware en 100% van de inkomsten van de activiteit gaan rechtstreeks naar je organisatie. 

>>Meer info

Verzoek
GEZOCHT : betrouwbare leveranciers van producten en diensten 
Ken je een IT-diensten of productleverancier met wie je graag samenwerkt?

Zoals een organisatie die je helpt met het onderhoud van je IT-infrastructuur of migratie naar een nieuwe omgeving, een webontwikkelaar, of zelfs een adviseur voor je sociale media of digitale marketing? 

Je aanbeveling kan van grote waarde zijn voor je sectorgenoten!

We werken momenteel aan een aanbod om non-profitorganisaties te helpen bij het vinden van een geschikte IT-partner. 

Ons verzoek aan jou:
"Welk IT-product- of dienstenleverancier beveel je graag aan andere non-profits aan?"

>> We ontvangen heel graag je tip!

Tips
Alles wat je moet weten over YouTube for non-profits 
Google biedt naast haar Google Ad Grants programma ook een non-profitprogramma voor YouTube. Met dit programma hebben non-profit organisaties toegang tot unieke YouTube-functies. Wilt je weten wat de vereisten zijn? Hoe aan te melden? En wat de unieke YouTube-functies zijn?

>> Lees dan hier verder

Sinds de start van het non-profitprogramma van YouTube zijn er al 4,6 biljoen vertoningen gegenereerd door video’s van non-profit organisaties. Op dit moment maken 24.000 non-profit organisaties wereldwijd gebruik van het programma.

Verzoek
Wie ontvangt deze nieuwsbrief? 
Ben jij de enige binnen je organisatie die deze nieuwsbrief ontvangt? Grote kans dat je collega ook op de hoogte gehouden wilt worden van onze laatste nieuwtjes. Je kan natuurlijk de nieuwsbrief telkens doorsturen. Een betere manier is zorgen dat ook zij zich aanmelden voor de nieuwsbrief! Dat kan via: Aanmelden nieuwsbrief. 

Zorg dus dat iedereen op de hoogte blijft door ze aan te melden of ze te vragen zich aan te melden via de link. U krijgt deze informatie omdat u zich heeft geregistreerd op www.techsoup.nl.


Techsoup Nederland, een samenwerking tussen Techsoup Global, vzw SOCIALware en Stichting GeefGratis, heeft als doel stichtingen en verenigingen te steunen in de verhoging van hun sociale impact door inzet van technologie.

Hiertoe biedt zij een donatieprogramma voor software en IT-uitrustingen van een aantal vooraanstaande IT-leveranciers, evenals ondersteunende diensten voor de selectie en het gebruik van deze producten. SOCIALware en Stichting GeefGratis zijn helemaal onafhankelijk van deze fabrikanten.

Uitschrijven