Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, klik hier.

De impact van vzw's verhogen
door de inzet van technologie
Nieuws - September 2018

In elke nieuwsbrief zetten we een product uit onze catalogus in de kijker, deze keer de update van de Veritas producten. En we laten de gelegenheid ook niet voorbij gaan om alle 'security' gerelateerde producten uit de SOCIALware catalogus even op een rijtje te zetten. Ook voor de minder technische profielen onder ons handig om weten. Daarnaast willen we jullie uiteraard niet onthouden van enkele nuttige tips bij het einde van de zomer.

Zoom
Veritas Backup & Recovery : update
Onze IT-partner Veritas Technologies is gespecialiseerd in back-up en, belangrijker nog systeemherstel en hebben onlangs een update op de markt gebracht voor beide: System Recovery 18 en Backup Exec 20.
Deze laatste biedt meer geavanceerde, krachtige functies dan Veritas System Recovery. 
>> Artikel en tabel die de 2 producten naast elkaar vergelijkt (in het engels)

Voordeel voor vzw's?

Als je organisatie hiervoor in aanmerking komt biedt de donatie van Veritas Backup Exec 20 of System Recovery 18 tegen een administratie kost één licentie, waarmee een organisatie een back-up kan maken van een willekeurig aantal apparaten.

>> Meer (technische) info over deze update
>> Veritas in de catalogus

Oproep
Een professional nodig voor een IT project in je organisatie?
Zoals bleek uit de enquete die we vorig jaar hebben uitgevoerd met 1.800 onder jullie, beseffen we dat we met de technologie alleen, jullie enkel op weg helpen maar dat de implementatie dikwijls een heikel punt is. Daar willen we iets aan doen. 

Heb je op korte termijn een IT project waar je graag wat hulp mee krijgt van een professional? 
We denken aan: een nieuwe website, een moderne telefonie oplossing, migratie van mailbox naar de cloud, zoals 0365...  

Deel met ons waar je mee worstelt en we laten je snel weten of we je kunnen helpen. 

>> Beschrijf in dit formulier kort je project

Overzicht

BEVEILIGING: de opties in de SOCIALware catalogus 
We beperken ons hier niet tot de antivirus. In de catalogus van SOCIALware zijn er ook oplossingen voor herstel en gegevensback-up zodat je niet alleen de bad boys buiten kan houden, maar er ook voor kan zorgen dat de gegevens van je organisatie optimaal worden bewaard.

Een overzichtelijk (engelstalig) artikel van onze collega's van TechSoup geeft je 9 tips om op je eigen werkplek al de juiste reflexen aan te leren, of misschien heb je die al? 

>>
Artikel (4 min. leestijd)


Beveilig met Symantec of Bitdefender voor een paar euros al

Symantec Norton Security om zich te beschermen tegen virussen, spyware and andere malware is ideaal voor kleinere verenigingen die geen server gebruiken maar voor de grotere organisaties zijn ook de Symantec Enterprise producten beschikbaar. 
Bitdefender is een prima alternatief om indringers buiten te houden. Bitdefender past andere voorwaarden toe aan je organisatie om in aanmerking te komen. Check dus beide leveranciers. 

>> Symantec in de catalogus
>> Bitdefender in de catalogus

Backup & hersteloplossing van Veritas of O&O
Bescherm jezelf tegen dataverlies op je genetwerkte PC’s met de professionele backup- en hersteloplossingen van Veritas en O & O Software.
Beide leveranciers hebben andere voorwaarden voor hun donatie. Bekijk en vergelijk beiden.

>> Veritas in de catalogus
>> O&O Sofware in de catalogus

Email encryptie met Tutanota
Tutanota is een e-maildienst die al je e-mails versleuteld opslaat in de cloud. Je kan eenvoudig e-mails ophalen en verzenden vanaf een mobiel apparaat of een webbrowser.
Het combineert de voordelen van de cloud (beschikbaarheid, kostenefficiëntie en geïntegreerde back-up) met de voordelen van lokale opslag (gegevensintegriteit, bescherming tegen ongeoorloofde toegang). 

>> Tutanota in de catalogus


Aanbieding
Google Adwords implementeren... ook wat hulp nodig?
Digital Masters Academy is een initiatief gesponsor door Google en Bloovi Me. Om te slagen in de Digital Masters Academy, werken studenten aan een online marketingcampagne voor een non-profit.

Waarom niet jullie organisatie? De studenten kunnen jullie helpen bij het aantrekken van meer donaties, het rekruteren van meer vrijwilligers, etc. Deelnemen is gratis! 

 >> Meld je op dit (engelstalig) formulier aan  en ontvang de nodige informatie over het programma in de taal van je keuze

Onze nieuwsbrief ontvangen
Schrijf je hier in als je nog niet geabonneerd bent op deze nieuwsbrief. 
Aarzel ook niet om het door te sturen aan iemand die op de hoogte wil worden gehouden van de nieuwste aanbiedingen of tips voor verenigingen.

   Inschrijven voor de nieuwsbrief

 

U krijgt deze informatie omdat u zich heeft geregistreerd op www.socialware.be
 
De vzw SOCIALware heeft als doel de verenigingen te helpen om hun sociale impact te verhogen dankzij technologie:
  • door ze een betaalbare toegang te geven tot software, hardware, IT hulpmiddelen en opleidingen - www.socialware.be
  • door henzelf en hun sympathisanten toe te laten fondsenwervingsacties te lanceren, ze bekend te maken aan hun netwerk en veilig giften te innen via www.dono.be