Browserversie van deze email


De impact van organisaties verhogen
door de inzet van technologie


Nieuws - Oktober 2018

We zijn blij met deze herfstnieuwsbrief, want we kunnen jullie niet één maar twee nieuwe producten voorstellen. Het wereldwijd gelauwerde Zoom voor conference calls, trainingen en dergelijke is nu verkrijgbaar. Flixbus is de andere nieuwkomer die je organisatie zal toelaten wereldwijd goedkoper per bus te reizen. 
Een test met aanbevelingen over jouw cyberskills van Alertonline.nl sluiten deze editie af.

NIEUW!
Zoom : Confcalls en trainingen opzetten zonder gevloek
Zoom staat aan de wereldtop als het over moderne zakelijke videocommunicatie, met een eenvoudig, betrouwbaar cloudplatform voor video- en audioconferenties, chatten en webinars.
Zoom-conferenties zijn eenvoudig in te stellen, te beheren en om aan deel te nemen, wat dus minder vloeken betekent en meer samenwerken.
Voordeel voor jullie als non-profitorganisatie?
Als je organisatie hiervoor in aanmerking komt, kan je 50% korting krijgen op de Zoom Meetings Business Plan 10-licenties bundel of de Zoom Meetings Pro-plan bundel voor kleinere teams telkens voor één jaar. Een respectievelijke besparing van 165€ en 95€ op jaarbasis.

>> Meer info over deze aanbieding 
>> Zoom in de catalogus
>> De Zoom website


NIEUW!
Spring op de Flixbus
Zoek je een kostenefficiënte manier om busritten te boeken voor je organisatie? Dan kan de samenwerking met Flixbus je interesseren. FlixBus is een transportbedrijf dat goedkope busreizen over de hele wereld aanbiedt.

>> Wat bussen met technologie te maken hebben lees je in het volgende stukje in deze nieuwsbrief.
Voordeel voor jouw noon-profitorganisatie?
Als je organisatie hiervoor in aanmerking komt, kan je via deze aanbieding een set van 20 vouchers aanschaffen. Elke voucher geeft je 20% korting op één boeking voor een busreis met  FlixBus.
Je kan een onbeperkt aantal vouchers aanvragen en er zijn geen administratiekosten.

>> Meer info over deze aanbieding 
>> Flixbus in de catalogus
>> De Flixbus website
Wellicht is een andere collega in de organisatie geïnteresseerd in dit niet-technologisch aanbod. Stuur het meteen door! Met deze link (ook onderaan) kunnen ze zich op de nieuwsbrief abonneren voor ander interessant aanbod en nieuws.

Validatiediensten
Wat hebben bussen met technologie te maken? 
Het is niet de eerste keer dat we 'niet-technologische' diensten aanbieden. Zo hebben we nog voor de zomer het aanbod van AirBnB voorgesteld. En er zijn er nog een paar in aantocht.  

Voor dit soort aabiedingen zijn geen aankopen via ons mogelijk. Er wordt enkel gecheckt en idealiter ge-'valideerd' dat je organisatie hier wel degelijk recht op heeft. Vandaar ook de naam: Validatiediensten.
De transactie zelf van boeking of betaling aan speciale voorwaarden gebeurt rechstreeks met deze partners voor zover er uiteraard aan hun vooropgestelde voorwaarden is voldaan.Naast Flixbus, is er AirBnb en vallen de diensten van Google-for-Nonprofits hier eigenlijk ook onder.

>> Link naar de lijst van validatiediensten

Test
Test hoe het gesteld is met je cyberskills
Oktober is de maand van de cybersecurity. Dus nog even op de valreep een leuke maar ook zeker nuttige cyberskillstest.

Benieuwd naar hoe alert jij online bent?

>> Doe de testOnze nieuwsbrief ontvangen

Schrijf je hier in als je nog niet geabonneerd bent op deze nieuwsbrief. 

Aarzel ook niet om het door te sturen aan iemand die op de hoogte wil worden gehouden van de nieuwste aanbiedingen of tips voor non-profitorganisaties.  Ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen!U krijgt deze informatie omdat u zich heeft geregistreerd op www.techsoup.nl.


Techsoup Nederland, een samenwerking tussen Techsoup Global, vzw SOCIALware en Stichting GeefGratis, heeft als doel stichtingen en verenigingen te steunen in de verhoging van hun sociale impact door inzet van technologie.

Hiertoe biedt zij een donatieprogramma voor software en IT-uitrustingen van een aantal vooraanstaande IT-leveranciers, evenals ondersteunende diensten voor de selectie en het gebruik van deze producten. SOCIALware en Stichting GeefGratis zijn helemaal onafhankelijk van deze fabrikanten.

Uitschrijven