Browserversie van deze email


De impact van organisaties verhogen
door de inzet van technologie


TechSoup's meest populaire producten
TechSoup Nederland biedt toegang tot de non-profit programma’s van vele leveranciers.
Hoe meer er gebruik van wordt gemaakt hoe meer er bespaard kan worden door jouw organisatie.

Gebruiken jullie alle beschikbare kortingen al optimaal? 
Hieronder een selectie van de meest populaire producten uit het aanbod in de catagoriën:

Let wel! Alle vernoemde aanbiedingen zijn enkel beschikbaar voor je organisatie indien je na validatie door ons team hiervoor in aanmerking komt. Voorwaarden zijn verschillend voor elke leverancier. Log in op www.techsoup.nl en klik rechtsboven op 'Account' en dan 'my account' om direct te zien voor welke programma's je in aanmerking komt.


Wellicht is een andere collega in de organisatie geïnteresseerd in dit aanbod. Stuur het meteen door! Met deze link kunnen ze zich op de nieuwsbrief abonneren voor ander interessant aanbod en nieuws.


BUREAU APPLICATIES
Microsoft Office
Heb je de basis programma's van Microsoft nodig? Schaf voor je organisatie Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote en Publisher aan voor een admin fee van 26€. Ook voor Mac is Microsoft Office beschikbaar. Voor andere versies van Office die niet in het donatie aanbod vallen maar wel verkrijgbaar zijn kijk dan even verder in onze catalogus.

>> De verschillende Office opties in de catalogus 

Google for nonprofits G Suite
G Suite : geeft toegang tot een reeks zakelijke tools, van Gmail tot Google Docs, die bijdragen tot efficiëntie en de samenwerking in en rond uw organisatie verbeteren.

>>  G Suite als onderdeel van het Google for nonprofits programma

SERVERS & APPLICATIES
Amazon Web Services cloud opslag
Voor een jaarlijkse admin fee van 158€ ontvang je jaarlijks een tegoed ter waarde van 2.000 USD die je kunt inzetten voor gebruikskosten van Amazon Web Services ( AWS) on-demand cloud diensten. 

>> AWS credits programma
Cloudservers zijn ook beschikbaar in het donatie-aanbod van Microsoft (Azure).

COMMUNICATIE
ZOOM video-communicatie
Moderne zakelijke videocommunicatie, met een eenvoudig, betrouwbaar cloudplatform voor video- en audioconferenties, chatten en webinars. Zoom-conferenties zijn eenvoudig in te stellen, te beheren en om aan deel te nemen. Tot 500 deelnemers per video of 10.000 niet-sprekende deelnemers.

>> Het Zoom discountprogramma

CleverReach email marketing tool
Ontwerp en volg je fondsenwerving campagnes op en maak creatieve nieuwsbrieven of gepersonaliseerde emails dankzij CleverReach email marketing tool.

>> Het CleverReach donatieprogramma

Google Ad Words & YouTube

Ad Grants
 : een waarde van 10.000 US$ (of ongeveer 9350 euro) per maand aan adverteermogelijkheden via AdWords om een groter publiek bewust te maken van jullie missie, nieuwe mensen te bereiken en meer steun te mobiliseren;


YouTube
 voor nonprofits: biedt hoogwaardige functionaliteit en laat je toe om het beste te halen uit jullie YouTube kanaal>> Het 'Google for nonprofits' programma

Het Rooster planning tool
Zelfroosteren voor non-profit organisaties.
Leg de verantwoordelijkheid voor het rooster daar waar ’ie hoort: bij je medewerkers en/of vrijwilligers. Met deze gebruiksvriendelijke cloud-applicatie is de planning in no-time rond. Het Rooster scoort zeer goed op intuitief gebruik en gebruiksvriendelijkheid, beveiliging, bereikbaarheid en kennis van het proces.

>> Het Rooster discountprogramma

DESIGN
Adobe voor grafisch ontwerp en documentbeheer
Adobe Creative Cloud is een verzameling desktoptoepassingen voor creatief ontwerp, mobiele apps en services voor het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van grafische, video-, audio- en interactieve inhoud voor print, het web en mobiele apparaten.

Betaal 5€ admin fee om toegang te hebben tot voordelige lidmaatschapformules van Adobe.

>> Adobe Creative Cloud in de catalogus
Autodesk tekenprogramma
Autodesk helpt mensen een betere wereld te bedenken en te ontwerpen. Je kunt Autodesk-producten gebruiken voor het ontwerpen van gebouwen, infrastructuur, producten, amusement en nog veel meer. Iedereen, van designers, ingenieurs en architecten tot digitale kunstenaars, studenten en hobbyisten, gebruikt Autodesk-software om creativiteit de ruimte te geven en belangrijke uitdagingen op te lossen.

>> Het Autodesk donatieprogramma

BEVEILIGING
Symantec (Norton) en Bitdefender antivirus en Veritas
Norton Security van Symantec om zich te beschermen tegen virussen, spyware and andere malware is ideaal voor kleinere verenigingen die geen server gebruiken. Daarnaast zijn ook de Symantec Enterprise producten beschikbaar. Bitdefender is als een prima alternatief verkrijgbaar. Het past andere voorwaarden toe aan je organisatie om in aanmerking te komen. Ook Veritas biedt backup en dataherstel producten aan. Kijk en vergelijk wat het beste past voor jouw organisatie.

>> Het Symantec donatieprogramma
>> Het Bitdefender donatieprogramma
>> Het Veritas donatieprogramma
>> Alle antivirusproducten op een rijtje

Tutanota - email encryptie

Tutanota versleutelt automatisch al je gegevens op je apparaat. Je mails en contactpersonen blijven privé.


>> Het Tutanota donatieprogramma

HARDWARE
IBM
IBM biedt non-profitorganisaties die aangesloten zijn bij SOCIALware korting op refurbished en nieuwe Apple producten zoals Macbooks, iPhones en iPads. 

>> IBM's Buy Tech-initiatief - refurbished hardware programma
Cisco
Verbind je organisatie met het Internet sluit je toestellen aan op een draadloos netwerk met de Cisco apparatuur. De begunstigden van de donaties genieten van vijf jaar Cisco SMARTnet dienstverlening en ondersteuning zonder extra kosten.

>> Het Cisco donatieprogramma

ANDERE AANBIEDINGEN

Wat dacht je van Slack, Facebook en AirBnB? Benieuwd wat zij voor je organisatie kunnen betekenen?

>> Informatie over de 'Andere aanbieders'

Binnenkort
Wat kunnen jullie van ons binnenkort nog verwachten?
We werken aan een nieuw en nóg uitgebreider aanbod. En zoeken voor jullie naar de beste manier om de juiste leverancier voor je IT-uitdagingen te vinden. 

Stay tuned!


Het TechSoup-Nederland team

Onze nieuwsbrief ontvangen

Schrijf je hier in als je nog niet geabonneerd bent op deze nieuwsbrief. 

Aarzel ook niet om het door te sturen aan iemand die op de hoogte wil worden gehouden van de nieuwste aanbiedingen of tips voor non-profitorganisaties.


U krijgt deze informatie omdat u zich heeft geregistreerd op www.techsoup.nl.


Techsoup Nederland, een samenwerking tussen Techsoup Global, vzw SOCIALware en Stichting GeefGratis, heeft als doel stichtingen en verenigingen te steunen in de verhoging van hun sociale impact door inzet van technologie.

Hiertoe biedt zij een donatieprogramma voor software en IT-uitrustingen van een aantal vooraanstaande IT-leveranciers, evenals ondersteunende diensten voor de selectie en het gebruik van deze producten. SOCIALware en Stichting GeefGratis zijn helemaal onafhankelijk van deze fabrikanten.

Uitschrijven