Browserversie van deze email


De impact van organisaties verhogen
door de inzet van technologie


Nieuws - Februari 2018


In deze februari editie mogen we Yunited feliciteren als 10.000ste aangesloten organisatie bij TechSoup Nederland! Ook gaan we terugblikken op 2018 en hebben we meer informatie over de wijzigingen die Microsoft heeft doorgevoerd halverwege vorig jaar.


TechSoup Nederland in 2018
Wat hebben we bereikt in 2018?
Vorig jaar bespaarden non-profit organisaties in de Benelux €19.000.000 via SOCIALware en TechSoup Nederland door hen te voorzien van bijna 80.000 licenties.

De Nederlandse cijfers zijn ook indrukwekkend en daar zijn we trots op!
We konden ook een aantal nieuwe producten aan de catalogus toevoegen, zoals de wereldwijd gelauwerde Zoom-conferentietool en Flixbus-bustickets van het gelijknamig snel groeiend Europees bus-transportbedrijf .

Ook zijn we ook in 2018 begonnen met een samenwerking met Airbnb voor hun "Social Impact Experiences" en Facebook voor hun product "Workplace".

Mijlpaal
10.000ste aangesloten organisatie!

TechSoup Nederland feliciteert Yunited als 10.000ste aangesloten organisatie!

Het onlangs opgerichte Yunited is dé jongerenvereniging van Gouda!
Yunited wil jongeren in Gouda activeren, stimuleren en begeleiden bij het organiseren van activiteiten om samen te zorgen dat de stad gaat bruisen.

Door zich aan te sluiten bij TechSoup Nederland hebben zij nu de mogelijkheid professioneel te werk te gaan met de mogelijke donaties en kortingen die via TechSoup Nederland te verkrijgen zijn. Als startende stichting vol van ambitie geven de gedoneerde diensten hen een vliegende start bij het realiseren van hun doelen.

Lees hier meer over de doelen van Yunited en welke donaties hen daarbij helpen. 


Product update

Sinds april dit jaar heeft Microsoft een aantal wijzigingen aangebracht aan zijn software-donatieprogramma. We hebben de wijzigingen toen al in een artikel samengevat.

Producten die niet langer deel uitmaken van de donatiecatalogus zijn voortaan weer verkrijgbaar voor de non-profits op onze site, nu onder de vorm van aanbiedingen met korting. Deze producten met korting zullen je zeker interesseren als je meer licenties nodig hebt dan je kan verkrijgen onder de vorm van donaties

Je vindt meer informatie op onderstaande pagina:
>> Wat is precies het Microsoft Discount Program?

We krijgen er regelmatig vragen over, maar hij komt er snel aan, Microsoft 2019
We houden je uiteraard op de hoogte.

Spread the word

Vind jij ook dat iedere non-profitorganisatie in Nederland moet weten wat TechSoup Nederland te bieden heeft zodat ook zij kunnen besparen op hun IT uitgaven? Heb je een groot netwerk van non-profitorganisaties en zie je kansen hen samen te informeren? Stuur dan een mail naar partners@techsoup.nl. Samen kunnen we zoveel mogelijk non-profit organisaties bewust maken van de mogelijkheden. Onze nieuwsbrief ontvangen

Schrijf je hier in als je nog niet geabonneerd bent op deze nieuwsbrief. 

Aarzel ook niet om het door te sturen aan iemand die op de hoogte wil worden gehouden van de nieuwste aanbiedingen of tips voor non-profitorganisaties.   Ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen !U krijgt deze informatie omdat u zich heeft geregistreerd op www.techsoup.nl.


Techsoup Nederland, een samenwerking tussen Techsoup Global, vzw SOCIALware en Stichting GeefGratis, heeft als doel stichtingen en verenigingen te steunen in de verhoging van hun sociale impact door inzet van technologie.

Hiertoe biedt zij een donatieprogramma voor software en IT-uitrustingen van een aantal vooraanstaande IT-leveranciers, evenals ondersteunende diensten voor de selectie en het gebruik van deze producten. SOCIALware en Stichting GeefGratis zijn helemaal onafhankelijk van deze fabrikanten.

Uitschrijven