Wilt u dit bericht online bekijken of delen? Klik hier.
TechSoup Nederland
Werk organiseren met Asana

Werk organiseren met Asana

Asana is een bekende en nuttige tool voor projectbeheer.

Wist u dat Asana, naast projectmanagement, een veel bredere missie heeft? Asana is bedoeld om teams te helpen hun werk zo te organiseren dat ze weten wat ze moeten doen, waarom en hoe. Bekijk ons artikel voor meer informatie over de software.

De Asana tool is beschikbaar voor in aanmerking komende organisaties met een korting van 50% op de tool. Profiteer ervan, de toegang tot deze korting is gratis!

Delen via
Facebook
TwitterLinkedInWhatsApp
Gereconditioneerd materiaal met AfB aan 20% korting voor uw organisatie

Refurbished hardware via AfB met 20% korting voor uw organisatie

AfB biedt speciale voorwaarden voor de aankoop van professionele refurbished hardware, waaronder laptops, computertorens, headsets en vele andere producten, aan de non-profits die in ons programma zijn ingeschreven.

Hoe kunt u profiteren van AfB refurbished hardware? De aanvraagprocedure is een beetje veranderd:

  • Nu kunt u op de website van AfB direct zien welke TechSoup Nederland aanbod voor uw organisatie beschikbaar is. De voorraad wordt regelmatig bijgewerkt door het AfB-team.
  • Bent u geïnteresseerd in een product? Ga dan naar onze TechSoup Nederland catalogus en plaats de coupon "AfB - Access to Discounted Hardware" in uw winkelwagen. Dit geeft u toegang tot de 20% korting. 
  • Zodra u betaald heeft, ontvangt u per e-mail de instructies om uw product tegen een gereduceerde prijs te kopen op de AfB website.
Delen via
Facebook
TwitterLinkedInWhatsApp
Maak een back-up!

Maak een back-up!

Maak een back-up van uw gegevens, maak een kopie van uw systeem, enz. Mocht er zich één of ander incident voordoen, dan is het belangrijk dat uw gegevens op een veilige plaats staan, niet op uw werkcomputer. Het kan bijvoorbeeld op een cloud host staan of op een externe harde schijf.

Ontdek onze softwares voor uw back-up!

Delen via
Facebook
TwitterLinkedInWhatsApp
Ontdek de software voor evenementenbeheer idloom.events met meer dan 90% korting voor uw non-profit

Ontdek de software voor evenementenbeheer idloom.events met meer dan 90% korting voor uw non-profit

idloom.events is een complete software voor de creatie en het beheer van uw evenementen. U kunt er namelijk alle belangrijke aspecten van een evenement mee beheren en automatiseren: creatie van een speciale website, inschrijvingen, reserveringen, betalingen en nog veel meer.

Ontdek deze oplossing. Onze partner biedt meer dan 90% korting op zijn software gedurende één jaar, daarna verlengbaar.

Delen via
Facebook
TwitterLinkedInWhatsApp
Kies voor elektronische ondertekening met DocuSign, Box.org of Adobe Acrobat Sign

Kies voor elektronische ondertekening met DocuSign, Box.org of Adobe Acrobat Sign

Hoe ondertekent u de documenten van uw non-profit? Steeds meer belangrijke documenten worden tegenwoordig uitsluitend per e-mail ontvangen en veel handelingen worden uitsluitend online verricht. 

Daarom kan software voor elektronische handtekeningen of e-signature software van belang zijn voor het goede verloop van uw dagelijkse activiteiten. Ontdek de softwares die beschikbaar zijn in ons programma, zoals DocuSign en zijn korting tot 75%, Box.org en zijn 50% korting of Adobe met de Acrobat Pro donatie.

TechSoup Global Network
TechSoup Nederland is een programma van SOCIALware Benelux. Onze nieuwsbrief informeert uw non-profit over nieuws uit ons programma. Het wordt één keer per maand verstuurd. Soms wordt een speciale e-mail verzonden als er een belangrijk nieuwsbericht is dat aan u moet worden meegedeeld. Wij kunnen u ook informeren over een webinar dat wordt georganiseerd. Wilt u zich uitschrijven? Doe het hier.
Facebook
Twitter
LinkedIn